Om os

Vi tror på partnerskaber!

sammen

Vi ”partner” op med jer, når vi arbejder sammen. Vi er sammen om at finde de rigtige løsninger, og I vil opleve, at vi ikke er “de eksterne konsulenter”, men lige så dedikerede og ambitiøse som jer på målet.

”No man is an island”… og sammen er vi bare klogere. Derfor er der knyttet en række faste samarbejdspartnere til. Vi er vant til at arbejde sammen, og vores kompetencer komplementerer hinanden. Det er til jeres fordel, da det går meget hurtigere og kvaliteten er højere – vi sparer både tid og penge. Det centrale er kvalitet i ydelsen, derfor er vi primært “seniorkonsulenter” – Og så sammensætter vi holdet til lige præcis dine behov.

Koncentrat/Tegn Mening er et partnerskab

Tine Faurby Stilborg – kernen i Koncentrat

tine@koncentratkommunikation.dk eller 60579070

Tine har en baggrund i strategisk kommunikation, forandringsledelse og facilitering.

Tine skaber mening og klarhed i det komplekse, og det foregår som regel med en tusch i hånden. Med 20 års rådgivererfaring med ledere på alle niveauer kan Tine navigere og skubbe til jer, så I når jeres mål. Et typisk udsagn er “Vi bliver bare så meget skarpere, når du er med”. Og så er Tine vant til at facilitere store og små forsamlinger med glade deltagere, som giver konkrete resultater, der kan handles på med det samme.

Mette Brix – grafisk design

www.brixgd.dk

Uddannet på Den Kongelige Danske Designskole, og er ekspert i visuelle identiteter. Mette fanger altid kernen i jeres organisation og leverer lækre grafiske løsninger, der hæver niveauet. Mette har 20 års erfaring fra bureauer og som selvstændig, hun har haft små og store kunder, offentlige og private, har lavet alt fra pjecer og årsberetninger og fuld visuel identitet med designpolitik, grafiske elementer osv. Mette lægger vægt på anvendeligheden for jer i hverdagen – og så er hun bare det sødeste menneske på jord.

Shanta Maria Thacker – kommunikation

Shanta skriver sig vej ind i alles hjerter. Cand.mag. og + 20 års erfaring med alle dele af kommunikationsfaget, erfaring fra både private og offentlige organisationer, frivillighed og ngo’er. Shanta mestrer hele paletten af kommunikationsproduktionen fra nyhedsbreve, til webtekster og pressearbejde. Hun sætter ansigt på jeres organisation, sørger for sammenhæng på tværs af jeres kommunikationsplatforme og formidler de gode historier.

Katrine Faurby – praktisk blæksprutte

Katrine er vores studentermedhjælper på timebasis. Ekstremt struktureret, hurtig til at se, hvad der skal til i given situation, og praktisk i alle situationer. Hun sørger for, at der er styr på stumperne!

Louise – facilitator

Møder og processer styres sikkert og empatisk igennem af Louise, som er en stjerne til at sikre, at alle får rum til at bidrage optimalt. Og så har hun en kæmpe indsigt i organisationer, ledelse og udvikling.