Kurser

Tegn og skriv, så de andre forstår!

Bliv bedre til at formidle ideer og komplekst indhold med basale visuelle teknikker på mine kurser.

Selv de simpleste visualiseringer hjælper på forståelsen, her taler vi om en pil, der angiver retning, om at skabe sammenhængen mellem elementer, om brug af farve til at vise forskellen på fx medarbejdere og kunder, og om bogstaver man rent faktisk kan læse.

Der er muligheder i at være den, der griber tuschen. Det giver dine kolleger eller dine kunder bedre forståelse, det skaber mere engagement, og det gør det nemmere at huske, når du kan bruge simple tegninger.

Kurserne her er IKKE tegnekurser. Det handler ikke om at bruge timer på at farvelægge alt muligt eller udstyre alle præsentationer med tegninger. Det handler om at kunne skabe forståelse, om ikke at holde sig tilbage fra at præsentere på et møde, og om at give sine ideer vinger.


Fælles ikon-bibliotek fra et af mine kurser

Sådan bliver du en whiteboardhaj

Jeg kalder mit grundkursus “Whiteboardhaj”, fordi det tit er ved whiteboardet, vi skal vise, forklare, samle op og uddybe. Og det foregår ofte fra hoften og med en tusch, hvilket giver mange flere muligheder end en færdiglavet præsentation.

SKAL DU MED PÅ NÆSTE KURSUS?

Vil du kunne vise, præcis hvor I skal hen med strategien?

Med en visuel strategi har I et helt andet grundlag for i fællesskab at afgøre, hvad der skal til for at komme fra A til B. Den danner et grundlag for dialog og udvikling af de rigtige løsninger.
Tag din strategi, dit projekt, forandring eller problematik under armen og brug to dage på at lave en visuel version.

JA, JEG SKAL MED!

“Workshoppen kunne have været meget længere! Efter en kort introduktion var al frygt for ikke at kunne tegne godt nok forsvundet, og overalt blev der koncentreret tegnet trekanter, firkanter, cirkler, mennesker, pile og begreber. Workshoppen er en fantastisk introduktion til de grundlæggende værktøjer til at starte med grafisk facilitering og Tine er en engageret og vidende underviser, som tydeligvis har meget, hun gerne vil give videre!”

helle gransgaard, ledelseskonsulent og projektleder

“Er der nogen, der har sat en bjergkæde i vejen for jeres planer?”